Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Smeg onderdelen

Smeg onderdelen en accessoires

Smeg, topkwaliteit apparaten met retro look

De huishoudelijke apparaten van Smeg herken je meteen in elk interieur. Een Smeg apparaat valt op omdat er meestal een retro design op toegepast is, met een sterk jaren '50 gevoel en vrolijke of opvallende kleuren. Stijl, klasse, en ook van binnen is een Smeg apparaat op en top verzorgd. Het Italiaanse bedrijf Smeg gebruikt enkel de allerbeste onderdelen voor haar koelkasten, ovens, vaatwassers en meer. Hierdoor is een Smeg apparaat vaak niet het goedkoopste apparaat, maar omdat het meteen ook deels interieurdesign is, en bovendien van de hoogwaardige technische kwaliteit is die bij Smeg als minimumstandaard staat, is het elke cent dubbel en dwars waard.

Smeg apparaten sinds 1948

Smeg is het beroemdst om haar FAB-lijn met jaren '50 uitstraling, maar ironisch genoeg bestaat dit Italiaanse bedrijf al sinds 1948! Oorspronkelijk werd Smeg opgericht door Vittorio Bertazzoni. Dit alles vond plaats in het kleine Italiaanse plaatsje Guastalla, Reggio Emilia. Daar komt ook de naam Smeg vandaan, wat een acroniem is van de woorden Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla. Dit betekent zoveel als Emiliaanse Metallurgische Emaille Werken Van Guastalla. Het bedrijf is dus altijd trouw aan haar oorsprong gebleven. Smeg is ook een echt familiebedrijf en nog steeds eigendom van de nazaten en overige familie van de oprichter. Over de hele wereld kent men Smeg om de kwaliteit en om de kunstwerken die Smeg apparaten zijn.

Smeg onderdelen

Deze prachtige apparaten zijn, naast prachtig ontworpen, ook van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan er natuurlijk altijd een onderdeel nodig zijn. Dan hoef je niet direct in paniek te schieten: bij Fiyo bieden we een ruime selectie exclusieve onderdelen van Smeg apparaten. Voor je het weet, kun je weer jaren plezier beleven aan jouw stijlvolle Smeg koelkast of oven. Zoals het hoort, als er Smeg op staat!

Welk Smeg apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Smeg apparaat jij bezit, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (als die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Smeg onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Onderdelen van Smeg nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!