Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Starmix onderdelen

Kies jouw Starmix apparaat

Starmix, historisch goed in keukenmachines en stofzuigers

Starmix is het bekende merk van de Duitse fabrikant Electro Star GmbH. Onder dit merk produceert het topkwaliteit industriële stofzuigers, maar ook voor commerciële- en horeca-toepassingen. Daarnaast maakt Starmix haardrogers, keukenapparaten en heteluchtdrogers. De grote pijlers van het bedrijf blijven echter toch echt de Starmix stofzuiger en het Starmix keukenapparaat. Al in 1921 werd dit bedrijf opgericht, toen heette het nog Electro Schöttle GmbH & Co. Oprichter Robert Schöttle Senior begon toen met de grootschalige productie van stofzuigers. De naam Starmix zag pas het levenslicht in 1948, toen onder die naam de eerste high-speed keukenmachine op de markt verscheen. Deze keukenapparaten werden mateloos populair in de jaren '60 van de afgelopen eeuw. Aanhakend op het aanvankelijke succes van het keukenapparaat bracht het bedrijf een multifunctionele stofzuiger uit in 1956, en noemde die de Starboy. Ook was er een tijd lang een vloeren polijstmachine in omloop die Star Master heette. In 1970 werd besloten alle producten onder hetzelfde merk Starmix op de markt uit te gaan en blijven brengen.

Leuk weetje: de allereerste hetelucht handdroger

In 1925 bleek de pionierskracht van Robert Schöttle Senior toen hij de allereerste handdroger ontwikkelde. Nu kennen we deze apparaten uiteraard uit ongeveer elk publiekelijk toilet, maar in de jaren '20 was het een ware revolutie omdat het de handdoeken van papier en textiel verving. Een grote kostenbesparing voor veel horeca-ondernemers en overheidsinstanties. Starmix staat er tegenwoordig wellicht niet meer om bekend, maar zie je ergens een Starmix apparaat staan, dan kun je de eigenaar ervan misschien nog verbazen met dit kleine stukje trivia!

Starmix stofzuigerzakken en meer

Fiyo werkt nauw samen met het merk Starmix en biedt voor de stofzuiger modellen van dit merk een zo volledig mogelijke lijn stofzuigerzakken aan. Maar ook voor het onmisbare luchtfilter voor jouw Starmix stofzuiger, of een vervangende pistoolgreep (zo heet dat uiteinde van de stofzuigerslang waar je de stofzuigerstang op aansluit) ben je bij ons aan het goede adres. Als je op zoek bent naar een Starmix stofzuigeronderdeel is het van belang dat je het typenummer opzoekt. Dit staat op het apparaat op een speciaal label vermeld, en anders in de handleiding van jouw Starmix stofzuiger. Met dit typenummer vind je snel en zeker jouw gewenste stofzuiger onderdeel.

Starmix stofzuiger sets

Omdat de behoefte naar volledige onderdelenpakketten bij met name de Starmix industriële stofzuiger hoog blijkt, hebben we deze pakketten voor jou samengesteld. Zo koop je ineens jouw industriële accessoire-set van Starmix, compleet met zuigmond, nieuwe stofzuigerslang, adapter of verlengstukken, noem maar op. Kijk dus meteen even hierboven in ons aanbod of het door jou gewenste volledige pakket beschikbaar is. Zit het er niet bij? Onze productexperts zoeken graag voor jou uit of we het niet speciaal voor je kunnen bestellen. Je hoeft het ons maar te vragen!

Onderdelen van Starmix nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer