Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Stofzuiger onderdelen en accessoires

Alle onderhoudsproducten en onderdelen voor jouw stofzuiger bestelt u natuurlijk bij Onderdelenwinkel.nl

Alles voor jouw stofzuiger

Een stofzuiger krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Dit apparaat kun je eigenlijk niet in huis missen, dus als dan een keer sommige onderdelen van de stofzuiger het begeven wil je deze zo snel mogelijk vervangen. Bij Fiyo vind je een groot assortiment aan stofzuigeronderdelen en stofzuiger accessoires. We hebben allerlei merken in onze webwinkel, bijvoorbeeld Miele, Philips en Dyson. Onderdelen van de stofzuiger die wij veel verkopen zijn de stofzuigermond, stofzuigerslang en de stofzuigerzakken. Deze komen vaak voor bij de Miele black pearl 5000, Philips fc9171 en Dyson dc05.

Welke stofzuiger heb ik?

Om het juiste onderdeel in onze webwinkel te kunnen bestellen, heb je het typenummer van de stofzuiger nodig. Dit nummer bestaat uit meerder cijfers en letters (of een combinatie hiervan). Je vindt het vaak op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal op de onder- of zijkant van de stofzuiger. Heb je het nummer gevonden? Selecteer het dan in de linker kolom van deze pagina. De stofzuigeronderdelen die je nu ziet zijn perfect geschikt voor jouw stofzuiger.

Van stofzuigerzak tot stofzuigermond

Wat je ook zoekt, van een beschadigd onderdeel van uw stofzuiger motor of een nieuwe stofzuigerstang, wij bieden u alle stofzuiger onderdelen van de grootste en bekendste stofzuiger merken. Ook bieden we jou stofzuigerzakken voor elk stofzuiger model, of elke specifieke soort stofzuigerfilter. Zoek je een geurverfrisser of een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor jouw stofzuiger? Ook die vind je tussen onze stofzuiger onderdelen.

Stofzuigeronderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!