Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Stoomreiniger onderdelen

Kies het merk van jouw stoomreiniger

Bij hardnekkig vuil grijp je naar de stoomreiniger

Grondig schoonmaken valt niet mee. Je kunt schrobben en boenen, maar sommig vuil wil gewoon niet loskomen. Voor de echt hardnekkige gevallen van aangekoekt of lastig verwijderbaar vuil is het des te prettiger dat iemand de stoomreiniger heeft uitgevonden. Met de hete stoomkracht kook je zo ongeveer het vuil weg. Even wrijven erna en voilà, de klus is geklaard. Het leven kan zo simpel zijn als je het juiste huishoudelijke gereedschap hebt. Zeker de stoomreiniger is er een om te koesteren - hij is misschien niet dagelijks nodig, maar als hij nodig is, moet hij zijn werk doen!

Stoomreiniger kapot... oei

En toen was er natuurlijk net die gigantische vlek die niet weg te krijgen is, en... je stoomreiniger wil niet werken! Door een barst sluit de frees niet meer aan, of een rubberen sluitring is versleten, er kan echt vanalles kapot gaan aan dit handige apparaat. Gelukkig hoef je dan niet paniek te slaan en richting de winkel te rennen voor een nieuwe stoomreiniger: de meeste onderdelen van dit handige schoonmaakapparaat zijn te vervangen. En bij Fiyo online te bestellen, vanzelfsprekend. We hebben een groot assortiment wisselstukken voor jouw stoomapparaat, van slangen en borstels tot simpelweg de poetsdweil die je erop schuift, of het filter. We hebben bovendien de nodige onderhoudsproducten die ervoor zorgen dat je stoomreiniger langer blijft functioneren, en zelfs superhandige accessoires waarmee je de toepassingen van dit veelzijdige apparaat optimaal benut. Want wist je dat je bijvoorbeeld een strijkijzer kunt aansluiten op de stoomreiniger? Deze en meer handige toepassingen ontdek je in onze webshop. Een paar simpele muisklikken later heb je het al besteld en sturen we het direct aan je op!

Stoomreiniger onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!