Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Strijkijzer onderdelen

Strijkijzer onderdelen

Een strijkijzer krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Dit apparaat kun je eigenlijk niet in huis missen, dus als dan een keer sommige onderdelen van de strijkijzer het begeven wil je deze zo snel mogelijk vervangen. Bij Fiyo vind je ze allemaal.

Strijkijzer weetjes

Wist je dat...

  • het strijkijzer al uitgevonden was tijdens de Ming-dynastie? In 1832 werd in Mesopotamië een vreemd object opgegraven waarvan wetenschappers lang aannamen dat het een kleine vaas van porcelein was. In 1913 kwam men er in Parijs pas achter dat het in feite een heel vroeg model strijkijzer was.

  • jouw strijkijzer ook gebruikt kan worden om deuken uit hout te halen? Schenk daartoe wat water op de beschadigde plek, leg een (dunne) handdoek er overheen, en beweeg je strijkijzer in kleine cirkels over de handdoek tot deze droog is. Het hout zal hierdoor het water absorberen en zichzelf herstellen. Deze handeling herhalen zolang nodig!

  • er nog meer handige strijkijzer trucs te vinden zijn? Zo lukte het ook al een aantal mensen om een tosti erop te bakken. Natuurlijk moet je hem daarna wel weer goed schoonmaken!

Strijkijzer onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Natuurlijk helpen wij jou graag met het vinden van de juiste onderdelen of accessoires voor jouw strijkijzer. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer