Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tacker onderdelen en accessoires

Leve jouw nietpistool!

Er moet snel iets vastgezet worden? Dan ga jij niet klungelen met een hamer en spijkertjes en pijn aan je duim: jij pakt er gewoon even de tacker bij. Een paar keer klikken en de boel zit alweer vast. Waarom moeilijk doen als jouw nietpistool het makkelijk kan, immers? Of als het steviger vast moet zitten, haal jij het spijkerpistool er even bij. Tsjak tsjak en het komt niet meer los. Ideaal voor het vastzetten van wat stoffering, isoleermateriaal of plafondplaten. Je moet er toch niet aan denken dat dat met de hand zou moeten. Wie eenmaal een tacker heeft, gebruikt hem al snel bijna overal voor. Super handig!

Maar toen haperde de tacker...

Als er een nietje klem zit, daar schrik jij natuurlijk niet van. Die wrik je in een handomdraai los en dan kun je gewoon weer verder. Maar wat als het apparaat toch iets ernstigers mankeert? Er zal maar net een veiligheidsmoer verloren in een putje gevallen zijn, of de accu wil niet echt meer meewerken. Daar sta je dan met dat handige apparaat dat verdorie niet mee wil werken. Toch maar grijpen naar de klassieke hamer met alle pijnlijke duimen tot gevolg? Dat hoeft niet! Fiyo, specialist in onderdelen voor elektronische apparaten in en rondom het huis, heeft nu ook een keur aan onderdelen voor tackers en spijkerpistolen beschikbaar. Even simpelweg bestellen en het onderdeel vervangen en jij kunt weer gewoon aan de slag. Daar draait een handig mens als jij toch niet de hand voor om?

Nietjes en spijkers voor jouw tacker

Natuurlijk bieden we bovendien gewoon een breed assortiment aan van spijkers en nietjes voor jouw nietpistool of spijkermachine. Want als je toch na het vervangen van dat onderdeel weer aan de slag kunt, is het net zo handig om even een voorraadje nietsjes of nagels bij te bestellen. Die sturen we dan gewoon met jouw bestelling mee op zodat je alles ineens binnen hebt. Hoppakee, alles ineens aan jouw deur bezorgd en jij kunt meteen weer de mouwen opstropen.

Welke elektrisch nietpistool heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke handtacker, moet je eerst even op het merk van jouw tacker klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw nietpistool. Nietjes en spijkers zijn natuurlijk in standaardformaten en zullen over het algemeen passen op de meeste spijker- en nietpistolen, maar op deze manier weet je toch zeker of ze wel geschikt zijn voor jouw elektrotacker.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer