Tassimo onderdelen en accessoires

Kies jouw model Tassimo koffiezetapparaat

Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tassimo onderdelen

Kies jouw Tassimo apparaat

Bosch Tassimo koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Bosch Tassimo: de koffie innovatie met barcode

Tassimo is een volledig innovatief koffiezetapparaat systeem van het bekende topmerk Bosch. Deze prachtige machines met hun typische T-disc systeem werken met barcodes. De machines kunnen koffie, thee en warme chocolade bereiden.

Tassimo T-Discs

De Tassimo is wat je noemt echt een multimachine: moeiteloos zet een Tassimo koffie, cappuccino, latte macchiato, thee of chocolademelk. Plaats in de Tassimo gewoon de T-DISC met je favoriete smaak. Het Tassimo koffiezetapparaat leest dan de streepjescode op deze T-DISC en begrijpt direct wat hij moet doen om de drank te bereiden waar jij op dat moment zin in hebt. Een Tassimo vraagt dus niet meer dan een T-DISC plaatsen en op de knop drukken! Tassimo: raising the bar.

Tassimo accessoires

Uiteraard verkopen wij ook onderdelen voor jouw Tassimo koffiezetapparaat. Als partner van Tassimo leveren wij alle beschikbare onderdelen voor jouw Tassimo koffiezetter. Hierboven vind je alle types koffiezetapparaat modellen waar wij Tassimo onderdelen voor bieden, helder en visueel gerangschikt. Uiteraard zou je net een andere kleur uitvoering kunnen hebben, maar het apparaat zou er verder hetzelfde uit moeten zien. Voor de zekerheid staan er ook de typenummers onder. Wanneer je klikt op jouw type Tassimo model krijg je een overzicht van de specifieke onderdelen die voor jouw koffie apparaat geschikt zijn. Zo kun je zorgeloos bestellen: alle getoonde producten zullen geschikt zijn voor jouw koffiezetter.

Welk Tassimo koffiezetapparaat heb ik?

Als je het niet volledig zeker weet, kun je natuurlijk ook het juiste type koffiezetapparaat selecteren. Weet je niet welk type jij bezit? Op het typeplaatje van jouw koffiezetapparaat staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje kan op verschillende plekken zitten, bijvoorbeeld aan de voor-, zij- of onderkant van het koffiezetapparaat. Schrijf dit nummer op en klik het aan in de kolom links op deze pagina. Nu verschijnen alleen de onderdelen die voor jouw Tassimo koffiezetapparaat geschikt zijn.

Tassimo onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!