tegelzaagmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw tegelzaagmachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Met de tegelzaagmachine snijd je de tegels op maat

Iedereen die wel eens een wand heeft betegeld weet: de tegels passen nooit. Ze zagen er zo mooi uit in de winkel en je had nog zo goed gemeten en opgepast met de voegbreedte, maar het komt nooit precies uit. En dan spreken we nog niet van de kraan die erdoor moet of andere obstakels. Dan is het handig als jij een elektrische tegelsnijmachine hebt. Je zaagt daar gewoon de tegels precies zoals jij ze moet hebben. Natuurlijk kun je ook werken met een tegelsnijtang, maar wie daar eens iets mee heeft proberen nauwkeurig te bewerken weet dat men er beter mozaïek mee kan knippen. Een robuuste tegelzaagmachine is bij elke grotere betegelklus onmisbaar om bij de hand te hebben. En net als met elke zaag- of snijmachine geldt ook hier: daar ben jij natuurlijk extra zuinig op.

Toen was de tegelzaag kapot...

Maar helaas ondervindt elk apparaat slijtage, en zeker een zaagmachine. Als je de zaag bijvoorbeeld niet regelmatig vervangt (zodat je steeds met een scherpe snijschijf werkt) moet het apparaat harder werken voor hetzelfde nauwkeurige snijwerk. Dit lijdt dan weer tot slijtage in de motor en erger. Ook een beschermingskap kan afbreken (denk aan jouw veiligheid!) of een schakelaar plots niet goed meer werken. Je hoeft dan niet met de handen in het haar te zitten (pas op met de tegellijm!) maar kan gewoon bij ons een vervangend onderdeel bestellen. Enkele muisklikken en we sturen het gewenste onderdeel of accessoire meteen aan jou op. Kun jij weer door met die tegelwand of tegelvloer!

Welke tegelzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke tegelsnijder, moet je eerst even op het merk van jouw tegelzaagmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw tegelzager.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer