Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Thuistap onderdelen

Kies het merk van jouw thuistap

Alle thuistap merken (van a t/m z)
Beertender thuistap onderdelen en accessoires bestellen bij Onderdelenwinkel.nl

Thuistap: zelf de barman spelen!

Inmiddels is het een bekend fenomeen in veel huishoudens, maar het is toch echt nog geen oude uitvinding: de thuistap. Of het nu een BeerTender of een Perfect Draft is, iedereen kent ze wel, de apparaten om thuis lekker een fris biertje mee te tappen. Om zelf van een lekker glas pilsener te genieten, of om de gasten een speciaalbier voor te zetten: de thuistap is een geweldige toevoeging in het huishouden. Vandaar dat de populariteit nog altijd hand over hand toeneemt. En als je zo'n thuistap machine eenmaal hebt staan, wil je er natuurlijk lang plezier van hebben. Helaas kan er wel eens wat aan kapot gaan of kan een bepaalde accessoire jouw thuistap installatie nét compleet maken. Dan hebben wij bij Fiyo, de compleetste onderdelen webshop, een brede selectie onderdelen voor jouw biertap installatie.

Welk model thuistap heb ik?

Op het typeplaatje van de thuistap staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om de juiste onderdelen van de thuistap te vinden. Bij sommige thuistap installaties zit het typeplaatje aan de achterkant. Het juiste nummer is het type- of modelnummer, en NIET het serienummer. Dit nummer bestaat uit (een combinatie van) letters en/of cijfers die soms gescheiden zijn door een streepje (-) of een schuine streep (/). Als je het nummer hebt gevonden dan kun je het in de linker kolom van deze pagina selecteren. Je ziet dan alleen nog de biertap machine onderdelen die bij jouw thuistap passen.


Thuistap onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!