Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tomado onderdelen

Tomado, praktisch en vertrouwd oerhollands

De naam Tomado doet misschien aan tomaten denken, maar de waarheid is veel minder ingewikkeld: in 1923 startte dit bedrijf als Van Der Togt Massa Artikelen Dordrecht. In het begin was het een bescheiden onderneming, maar na WOII richtte dit merk zich veel meer op huishoudelijke producten en apparaten. Zo groeide dit oerhollandse merk uit als goede bekende van menig Nederlands en Belgisch huishouden en je zult wellicht Tomado apparaten zijn tegengekomen bij ouders en grootouders in huis. De apparaten richtten zich op nuchtere praktische toepasbaarheid en robuuste betaalbaarheid. Van koffiezetapparaat tot mixer, van keukenmachine tot waterkoker: n de grotere Nederlandse ketens zoals Blokker en Hema is dit merk bijkans een huismerk, en voor veel verschillende producten gaat het bijzondere samenwerkingen aan met andere welbekende merken, zoals Vento of Moulinex. Zo krijg je bij een Tomado toestel vaak de finesse van een A-merk in een authentiek Hollands jasje. Niet voor niets is het al meer dan een halve eeuw lang zo'n vertrouwde merknaam.

Onderhoud en onderdelen

De verleiding bij dergelijk zacht geprijsde apparaten is om ze gewoon te vervangen wanneer er iets aan kapot gaat. Maar de tijden worden alsmaar duurder en ook de afvalbergen blijven maar groeien. Daarom kan het goed zijn om toch zuinig te zijn op jouw Tomado apparaten. Dit betekent het ontkalkend Brita waterfilter van jouw Tomado koffiezetapparaat bijtijds en regelmatig vervangen, alles goed ontkalken met een reinigingsmiddel. En is er dan toch iets met het afdichtingsrubber van bijvoorbeeld je snelkookpan aan de hand, dan kun je deze het beste zo snel mogelijk vervangen om te zorgen dat de druk van binnenin niet kan ontsnappen. Denk zeker ook altijd aan je veiligheid, óók in de keuken!

Welk Tomado apparaat heb ik?

Natuurlijk past niet zomaar elk onderdeel op elk apparaat, en sommige onderhoudsproducten zijn misschien ook niet geschikt voor jouw machine. Daarom is het typenummer zo belangrijk. Zoek je een product voor jouw Tomado toestel, dan is het handig om hierboven of in de linkerkolom eerst jouw apparaat en dan jouw typenummer te kiezen. Het type vind je meestal op een sticker of klein plakkaatje op je apparaat en bestaat uit een aantal cijfers en letters of woorden. Na het selecteren van het typenummer krijg je alle onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw exacte toestel. Vervolgens kun je een onderdelen categorie kiezen, waardoor je snel bij het juiste onderdeel uitkomt.

Tomado onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!