Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Onderdelen voor tuinonderhoud apparaten

Alles voor het onderhoud van jouw tuin en gazon

Het is jouw helemaal eigen kleine stukje paradijs: je tuin. Alles wat groeit, geurt, bloeit, woekert en leeft, geef toe, daar word jij best vrolijk van. Samen met vrienden aan de barbeque of gewoon rustig onderuit zitten in de tuinstoel of de hangmat: de tuin is dat beetje extra leven in jouw leven. Alleen dat onderhoud... het leeft en groeit er maar op los en moet gesnoeid, geknipt, gewied en schoongemaakt worden. Dat kun je natuurlijk gewoon met een schaartje en een scherp mesje proberen, maar dat schiet niet op. Gelukkig zijn er talloze kleine en grote apparaten op de markt gebracht inmiddels waarmee je het tuinonderhoud in een handomdraai pleegt. Kun jij weer lekker gaan zitten en van dat koele glas limonade genieten! (Of dat lekkere biertje, zo je wil...)

Alle tuin apparatuur onderdelen

De medewerkers van Fiyo hebben vrijwel allemaal ook tuinen, en die zijn onze persoonlijke trots, van betegelde patio tot begroeide veranda. We dragen daar met liefde veel zorg voor en begrijpen dan ook uit persoonlijke ervaring hoe vervelend het is als er onderdelen kapot gaan of vermist raken van tuinonderhoud apparaten. Daarom hebben we ons eens goed in het onderwerp verdiept, zijn we veel fabrikanten gaan benaderen, en bieden we nu een reusachtig assortiment aan onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten voor de grootste tuinonderhoud apparaat producten! En, omdat we rechtstreeks met de fabrikant zaken doen, bieden we jou deze onderdelen tegen de laagste prijzen aan. Dus jij bent voordelig uit en weet zeker dat het onderdeel gaat passen. Kun jij weer lekker met die groene vingers aan de slag!

Tuinonderhoud producten nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo helpt jou graag zo snel mogelijk bij problemen met jouw gazon- en tuinverzorging apparaten. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als jouw grasmaaier niet start, de accu van jouw buxusschaar het begeeft, je veelzijdige tuin multitool net niet de juiste accessoires heeft voor die ene klus die jij juist nu nodig hebt, en sturen jou meteen het gewenste apparaat onderdeel of accessoire op. In onze webwinkel kun je veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kun je ervoor kiezen om pas te betalen nadat je de juiste onderdelen van het tuinonderhoud apparaat hebt ontvangen. Heb je graag hulp bij het kiezen van jouw onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bestellingen leveren wij bij jou thuis.

Kortom: Tuinonderhoud probleem? Geen probleem!

Als er iets vervangen moet worden aan jouw tuinverzorging apparatuur of je zoekt accessoires voor jouw apparaten, dan zorgt de online witgoed onderdelenwinkel Fiyo ervoor dat jij snel die klus alsnog kunt klaren. Kijk snel in ons assortiment of de tuinverzorging apparatuur onderdelen die jij zoekt, ertussen zitten, en bestel deze vandaag nog.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!