Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Vaatwasser onderdelen en accessoires

Alle vaatwasser merken (van a t/m z)
Vaatwasser onderdelen en accessoires bestellen bij Fiyo

Alles voor jouw vaatwasser

De vaatwasser. Voor de een een ietwat decadent huishoudapparaat, voor de ander een tijdbesparende zegen. Feit is dat in de Nederlandse huishoudens het gebruik van vaatwassers enorm toeneemt. En dat is goed te begrijpen. Een automatische vaatwasser zal niet alleen tijd besparen, maar ook een overvol gestapeld aanrecht. Als je gasten op bezoek hebt, is het ook fijner voor de sfeer als de vaatwasser zich over de vuile vaat ontfermt terwijl jij gezellig een koffie na de maaltijd nuttigt. En natuurlijk is de vaatwasser een fantastische uitkomst voor drukbezette gezinnen en professionals.

Alle vaatwasser onderdelen

Al met al kan het wel enorm vervelend zijn als de vaatwasser het ineens niet meer doet. Voor veel mensen betekent dit 'terug naar afwassen met de hand'. En een dure monteur bellen, of zelfs sparen voor een nieuwe vaatwasser. Maar in veel gevallen is het zelf relatief eenvoudig en goedkoop om kapotte onderdelen van jouw vaatwasser te vervangen. Had jij al aan zelf repareren gedacht? De meeste mensen zijn hier wat bang voor omdat ze denken dat een vaatwasser een te ingewikkeld apparaat zal zijn, maar het is een relatief eenvoudig apparaat. En het vervangen van kapotte onderdelen van jouw vaatwasser is in sommige gevallen echt zeker de moeite zodat jij snel weer jouw vaat in de vaatwasser kwijt kunt.

Onderdelen voor bijna alle merken vaatwassers

Het hoeft natuurlijk ook niet altijd een mechanisch onderdeel te zijn zoals de pomp of motor: soms kan ook zoiets eenvoudigs kapot gaan als de bestekbak, de wieltjes of het mandje. Misschien zelfs de sluiting van jouw zeepbakje, of stomweg het handvat op de deur. Bij Fiyo hebben wij een groot assortiment vaatwasser onderdelen voor jou verzameld. Een heel brede selectie aan populaire vaatwasser merken vind je bij ons, zoals de topmerken AEG, Siemens of Pelgrim vaatwasser onderdelen. De modellen vaatwasser waar de meeste onderdelen bij ons voor besteld of gevraagd worden zijn de:

  • AEG Favorit 60750;

  • Siemens SD6P1s; en

  • Bosch SGV33a03.

Of jouw vaatwasser nu van deze merken is of van een ander merk, we hebben alle passende vaatwasser onderdelen voor jou.

Welk vaatwasser heb ik?

Om je goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat je het type- of modelnummer van jouw vaatwasser opzoekt. Op het typeplaatje van de vaatwasser staat dit nummer te lezen. Dit typenummer is nodig om de juiste onderdelen van de vaatwasser te vinden. Het typeplaatje zit meestal aan de binnenkant van de deur van de vaatwasser. Het kan ook zijn dat hij op de rand van de deur zit of helemaal onder aan de vaatwasser (onder de deur, bijna bij de vloer). Bij sommige vaatwassers zit het typeplaatje aan de achterkant. Het juiste nummer voor jouw vaatwasser is het type- of modelnummer, en NIET het serienummer. Dit nummer bestaat uit (een combinatie van) letters en/of cijfers die soms gescheiden zijn door een streepje (-) of een schuine streep (/). Als je het nummer van jouw vaatwasser hebt gevonden dan kun je het in de linker kolom van deze pagina selecteren. Je ziet dan alleen nog de vaatwasser onderdelen die bij jouw vaatwasser passen.

Vaatwasser onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo helpt jou graag zo snel mogelijk met je vaatwasser problemen. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als jouw vaatwasser niet werkt en sturen je meteen het gewenste vaatwasser onderdeel op. In onze webwinkel kun je veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kun je ervoor kiezen om pas te betalen nadat jij de juiste onderdelen van de vaatwasser hebt ontvangen. Heb je graag hulp bij het kiezen van jouw afwasmachine onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bestellingen leveren wij bij jou thuis.

Kortom: vaatwasser probleem? Geen probleem!

Als er iets vervangen moet worden aan jouw vaatwasser of je zoekt accessoires voor jouw vaatwasser, dan zorgt de online witgoed onderdelenwinkel Fiyo ervoor dat jouw vaatwasser snel weer als vanouds werkt. Kijk snel in ons assortiment of de vaatwasser onderdelen die jij zoekt, ertussen zitten, en bestel deze vandaag nog.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!