Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Vaatwasser onderdelen en accessoires

Alle vaatwasser merken (van a t/m z)
Vaatwasser onderdelen en accessoires bestellen bij Fiyo

Alles voor jouw vaatwasser

De vaatwasser. Voor de een een ietwat decadent huishoudapparaat, voor de ander een tijdbesparende zegen. Feit is dat in de Nederlandse huishoudens het gebruik van vaatwassers enorm toeneemt. En dat is goed te begrijpen. Een automatische vaatwasser zal niet alleen tijd besparen, maar ook een overvol gestapeld aanrecht. Als je gasten op bezoek hebt, is het ook fijner voor de sfeer als de vaatwasser zich over de vuile vaat ontfermt terwijl jij gezellig een koffie na de maaltijd nuttigt. En natuurlijk is de vaatwasser een fantastische uitkomst voor drukbezette gezinnen en professionals.

Alle vaatwasser onderdelen

Al met al kan het wel enorm vervelend zijn als de vaatwasser het ineens niet meer doet. Voor veel mensen betekent dit 'terug naar afwassen met de hand'. En een dure monteur bellen, of zelfs sparen voor een nieuwe vaatwasser. Maar in veel gevallen is het zelf relatief eenvoudig en goedkoop om kapotte onderdelen van jouw vaatwasser te vervangen. Had jij al aan zelf repareren gedacht? De meeste mensen zijn hier wat bang voor omdat ze denken dat een vaatwasser een te ingewikkeld apparaat zal zijn, maar het is een relatief eenvoudig apparaat. En het vervangen van kapotte onderdelen van jouw vaatwasser is in sommige gevallen echt zeker de moeite zodat jij snel weer jouw vaat in de vaatwasser kwijt kunt.

Onderdelen voor bijna alle merken vaatwassers

Het hoeft natuurlijk ook niet altijd een mechanisch onderdeel te zijn zoals de pomp of motor: soms kan ook zoiets eenvoudigs kapot gaan als de bestekbak, de wieltjes of het mandje. Misschien zelfs de sluiting van jouw zeepbakje, of stomweg het handvat op de deur. Bij Fiyo hebben wij een groot assortiment vaatwasser onderdelen voor jou verzameld. Een heel brede selectie aan populaire vaatwasser merken vind je bij ons, zoals de topmerken AEG, Siemens of Bosch. De modellen vaatwasser waar de meeste onderdelen bij ons voor besteld of gevraagd worden zijn de:

 • AEG Favorit 60750;

 • Siemens SD6P1s; en

 • Bosch SGV33a03.

Of jouw vaatwasser nu van deze merken is of van een ander merk, we hebben alle passende vaatwasser onderdelen voor jou.

Welk vaatwasser heb ik?

Om je goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat je het type- of modelnummer van jouw vaatwasser opzoekt. Op het typeplaatje van de vaatwasser staat dit nummer te lezen. Dit typenummer is nodig om de juiste onderdelen van de vaatwasser te vinden. Het typeplaatje zit meestal aan de binnenkant van de deur van de vaatwasser. Het kan ook zijn dat hij op de rand van de deur zit of helemaal onder aan de vaatwasser (onder de deur, bijna bij de vloer). Bij sommige vaatwassers zit het typeplaatje aan de achterkant. Het juiste nummer voor jouw vaatwasser is het type- of modelnummer, en NIET het serienummer. Dit nummer bestaat uit (een combinatie van) letters en/of cijfers die soms gescheiden zijn door een streepje (-) of een schuine streep (/). Als je het nummer van jouw vaatwasser hebt gevonden dan kun je het in de linker kolom van deze pagina selecteren. Je ziet dan alleen nog de vaatwasser onderdelen die bij jouw vaatwasser passen.

Vaatwasser onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo helpt jou graag zo snel mogelijk met je vaatwasser problemen. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als jouw vaatwasser niet werkt en sturen je meteen het gewenste vaatwasser onderdeel op. In onze webwinkel kun je veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kun je ervoor kiezen om pas te betalen nadat jij de juiste onderdelen van de vaatwasser hebt ontvangen. Heb je graag hulp bij het kiezen van jouw afwasmachine onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Bestellingen leveren wij bij jou thuis.

Kortom: vaatwasser probleem? Geen probleem!

Als er iets vervangen moet worden aan jouw vaatwasser of je zoekt accessoires voor jouw vaatwasser, dan zorgt de online witgoed onderdelenwinkel Fiyo ervoor dat jouw vaatwasser snel weer als vanouds werkt. Kijk snel in ons assortiment of de vaatwasser onderdelen die jij zoekt, ertussen zitten, en bestel deze vandaag nog.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

 • 8 dingen die je echt niet (meer) in de vaatwasser moet doen

  8 dingen die je echt niet (meer) in de vaatwasser moet doen

  Afwassen, de meesten hebben er een hekel aan. Logisch dat je daarom zoveel mogelijk afwas in de vaatwasser stopt. Helaas is het toch beter om soms wat met de hand af te wassen, want niet alles is geschikt voor de afwasmachine. We geven je wat tips, dus doe er je voordeel mee, want je wil toch ook zo lang mogelijk van het gebruiksgemak van dit apparaat kunnen genieten? 1: Houten snijplanken Sterker nog, laat alles van hout het liefst uit de vaatwasser! Hout hoort hier namelijk niet in. Waarom? Het warme water onder de druk waarin deze in het apparaat rond spoelt heeft een slecht effect op het hout. Het kan hierdoor open splijten. Maar erger nog: vrijgekomen splintertjes en andere kleine hoeveelheden houtpulp tasten de borden en bestek aan bij het wassen, met allemaal ongewenste beschadigingen tot gevolg. Niet meer doen hoor! 2: Borden en bestek met etensresten We weten het, je hebt geen afwasmachine gekocht om zelf eerst nog de boel af te spoelen voordat je de vaatwasser inlaadt. Maar geloof ons, een keer goed spoelen van tevoren kan belangrijk zijn. Dit geldt ook voor de kaasrasp, knoflookpers en pannen & potten waar aangebakken- of aangekoekt eten in zit. Waarom? Natuurlijk, in de meeste vaatwasmachines zit een filter om te voorkomen dat etensresten de afvoer verstoppen, maar dat filter moet regelmatig gereinigd en zonodig vervangen worden. Wanneer de machine haar ding doet bestaat de kans dat het resten van de vorige wasbeurt nog doodleuk in het apparaat zwemmen. Uiteindelijk glipt...

  Lees meer

 • Handig: Als de handleiding kwijt is van uw vaatwasser

  Handig: Als de handleiding kwijt is van uw vaatwasser

  We zouden het hier graag publiceren als het zo was, maar helaas: de ideale manier om élke vaatwasser in te ruimen, die bestaat niet. Een goede vuistregel is dat je natuurlijk de meest vieze spullen het dichtst bij de sproeiarm, dus in de onderste korf zet, met de vieze kant gericht naar de waterstralen toe. Maar door de unieke inrichting van elke vaatwasser wil dat nog wel eens verschillen bij het indelen in het rek. Daarom wordt eigenlijk altijd heel simpel aangeraden: Kijk even wat uw handleiding ervan zegt! Handleiding kwijt, hebben jullie die voor me? We krijgen bij Fiyo.nl regelmatig de vraag of wij ook de handleidingen van uw apparaten kunnen leveren. Helaas niet! En dat kan soms best een probleem zijn, bijvoorbeeld wanneer u simpelweg de juiste instellingen van uw apparaat wil opzoeken, of hoe u een probleem oplost. Natuurlijk hebben we zelf ook veel adviezen en overzichten van bijvoorbeeld error codes, maar vaak zijn deze zo specifiek voor uw apparaat dat de oorspronkelijke handleiding toch nodig is. Gelukkig bestaat er een prachtige website die bol staat van de gebruikershandleidingen van apparaten, zowel huishoudelijke als andere: Gebruikershandleiding.com! Je kunt daar meer dan 800.000 handleidingen vinden die je allemaal gratis en zonder registratie kunt bekijken, en dit aantal wordt doorlopend uitgebreid. Dus ben je het boekje kwijt, kijk dan zeker even daar! Ze staan ook open voor verzoekjes als u toevallig toch uw handleiding niet kunt vinden, en doen dan hun best deze toch te vinden. Jamaar ik wil het sneller...

  Lees meer

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer