Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Ravizo Vaatwasser onderdelen

3 artikel(en)

3 artikel(en)

 1. Universele bestekmand voor vaatwasser 00093046
  Universele bestekmand voor vaatwasser 00093046
  2315
 2. Ravizo eindstop van rail voor Beko, Whirlpool vaatwasser 481246279981, 1880580400
  Ravizo eindstop van rail voor Beko, Whirlpool vaatwasser 481246279981, 1880580400
 3. 3.02.29.21-0
  3.02.29.21-0

3 artikel(en)

Handige onderdelen en accessoires voor jouw vaatwasser

Wie eenmaal een vaatwasser in huis heeft, wil al snel niet meer zonder. Eindelijk gedaan met het eindeloos geborstel en geschrob en de rimpelige vingertoppen. Gewoon de vaatwasser volladen, zeep in het vakje, aanzetten en je kunt je ergens anders mee bezig gaan houden terwijl je afwasmachine al het werk doet. Ideaal! Dan kan het natuurlijk plotseling een groot probleem zijn als een van de wieltjes van de korf kapot gaat, of je bestekbakje is kapot of kwijt. Het zijn altijd die kleine dingetjes die kapotgaan, maar dat kan wel een groot verschil uitmaken. Dan is je handige vaatwasser ineens weer minder fijn in gebruik. Gelukkig heeft Ravizo allerlei vervangende onderdelen voor jouw vaatwasser in zijn assortiment, zodat je snel én betaalbaar het probleem kunt oplossen. Je moet er toch niet aan denken dat je op zoek zou moeten waar je die afwasborstel ook alweer had opgeborgen... Beter kijk je snel hierboven even of je het wieltje of de bestekbak kunt vinden om jouw vaatwasser weer in orde te krijgen.

Alternatieve onderdelen voor vaatwassers van AEG tot Zanussi

De vaatwasser producten van Ravizo zijn relatief universeel en daardoor geschikt voor veel verschillende merken. Zo bieden we vervangende onderdeeltjes aan voor onder meer de volgende vaatwasser merken:

 • AEG

 • Ariston

 • ATAG

 • Beko

 • Bosch

 • Electrolux

 • Hotpoint

 • Ikea

 • Indesit

 • Küppersbusch

 • Privileg

 • Siemens

 • Whirlpool

 • Zanussi

 • en nog veel meer!

Ravizo, het budgetvriendelijke alternatief

Ons huismerk Ravizo, waar wij bij Fiyo zelf als producent achter zitten, biedt een budgetvriendelijk alternatief op de merkproduct vaatwasser onderdelen. We halen onze Ravizo producten vaak bij dezelfde fabrikant als het oorspronkelijke merk, en anders alleen maar bij fabrikanten die nog hogere kwaliteit kunnen leveren. We willen immers ons Ravizo merk alleen op de best mogelijke alternatieve producten zetten - als wij bij Fiyo er niet in geloven, komt er geen Ravizo op te staan. Omdat we minstens even kwalitatief of beter, en tegen de scherpste prijs, hoog in ons vaandel houden bij het beschikbare productassortiment ben jij steeds verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de Ravizo onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten. Ideaal! We richten ons vooral op dingen die je vaak nodig hebt of die makkelijk kapot gaan. Ook leveren we uit eigen voorraad waardoor je altijd alles zo snel mogelijk in huis hebt. Dus zit je zonder korfwieltjes, bestekmand of reserve deurslot? Gewoon enkele muisklikjes hierboven doen en het wordt direct naar jou opgestuurd.

Welke vaatwasser heb ik?

Er zitten natuurlijk grote verschillen tussen de vele merken en modellen vaatwassers, en niet elk Ravizo onderdeel dat geschikt is voor de ene, zal bij een andere even goed passen. Hoewel we proberen te mikken op zo universeel mogelijke accessoires en onderdelen, is het natuurlijk van groot belang dat het onderdeel goed op jouw afwasmachine is afgestemd, anders kun je eigenlijk net zo goed het product niet kopen. Om het juiste onderdeel voor jouw vaatwasser te kunnen vinden, heb je eerst het typenummer nodig. Dit nummer is meestal te vinden op de sticker van het apparaat en bestaat uit een combinatie van enkele cijfers en letters. Nadat je het juiste type hebt geselecteerd krijg je alle onderdelen en accessoires te zien die geschikt zijn voor jouw apparaat. Je kunt ook direct op onderdeel zoeken, door in de linkerkolom op categorie te selecteren of in het zoekveld boven elke pagina in te vullen wat je wil vinden. Bij ieder onderdeel wordt aangegeven voor welke types het geschikt is. Vaak zijn dit meerdere types.

Vaatwasser onderdelen van Ravizo nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw apparaten in en rond het huis. We streven er steeds naar om het compleetste aanbod tegen de laagste prijs bieden. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer