Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Verticuteermachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw verticuteermachine

Of kies een categorie
Alle verticuteermachine merken (van a t/m z)

Mos in je grasveld? Pak de verticuteermachine!

Natuurlijk is de allereffectiefste manier ter wereld om mos te verwijderen, dit met de hand te doen. Maar efficiënt is anders... zeker bij een groot gazon of grasveld! Dan is het fijn dat er zoiets bestaat als de verticuteermachine, waarmee je dit in een handomdraai kunt klaren. Vergelijk het met een soort grasmaaier, maar dan voor dit vervelende klusje. Moeiteloos gaat het verticuteerpparaat over je gazon heen en maakt alles los wat er duidelijk niet in thuishoort. En fluitend loop je erachter en duwt de verticuteermachine voort. Een kind kan het verticuteren doen!

Verticuteer machine onderdelen

Natuurlijk kan zelfs de meest robuuste verticuteermachine wel eens een defect krijgen, of er breekt iets af. Misschien zijn er accessoires op de markt verschenen die je verticuteermachine veel veelzijdiger of effectiever maken in het gebruik. Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires en vervangende onderdelen. Kijk dus snel in ons verticuteermachine onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je verticuteerapparaat zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!