Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Alles voor jouw persoonlijke verzorging

Van de handige apparaten waar jij verse babyvoeding mee bereidt en de thermometer waarmee je de verhoging van jouw kleine controleert, tot jouw elektrische scheerapparaat en tandenborstel, ook op het gebied van persoonlijke verzorging is het steeds normaler geworden om technologie toe te laten. Jouw ladyshave werkt nu eenmaal eenvoudiger en comfortabeler dan het ouderwetse ontharen met hars, geef toe. En een haardroger of zonnebank worden allang niet meer als overdreven luxe gezien. Sterker, veel van deze apparaten hebben allang een grote verbetering in je gemoed en welzijn bewezen. Persoonlijke verzorging doe jij, kortom, echt allang niet meer alleen. En gelukkig maar: waarom geen gebruik maken van de technologische vooruitgangen als ze toch voorhanden zijn?

Alle persoonlijke verzorging apparatuur onderdelen

Bij Fiyo geloven we dat apparaten die voor jou zorgen, ook zelf de nodige zorg nodig hebben. We zijn er zeer op tegen dat elk apparaat waar iets aan kapot gaat, zomaar vervangen wordt. Niet alleen is het slecht voor jouw portemonnee, maar de afvalberg groeit al hard genoeg zonder al die elektrische apparaten die zoveel mensen maar weggooien. Wij kijken liever met jou of het probleem niet eenvoudig op te lossen is. Misschien met een nieuw stekkertje, of een vervangende accu of een scheerkopje. Apparaten die jou zo aandachtig en zorgvuldig verzorgd hebben, verdienen zelf ook een beetje verzorging immers.

Persoonlijke verzorging producten nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo helpt je graag zo snel mogelijk bij problemen met jouw persoonlijke verzorgingsapparaten. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als jouw scheerapparaat ineens blokkeert (natuurlijk net voor die super belangrijke meeting!), het borsteltje van jouw elektrische tandenborstel afbreekt, of jouw favoriete opzetstuk van je föhn onvindbaar kwijtgeraakt is, en sturen jou meteen het gewenste apparaat onderdeel op. In onze webwinkel kun je veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal. Ook kun je ervoor kiezen om pas te betalen nadat jij de juiste onderdelen van het keuken apparaat hebt ontvangen. Heb je graag hulp bij het kiezen van jouw onderdelen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Kortom: Persoonlijke hygiëne? Geen probleem!

Als er iets vervangen moet worden aan jouw persoonlijke verzorging apparatuur of je zoekt accessoires voor jouw apparaten, dan zorgt de online witgoed onderdelenwinkel Fiyo ervoor dat jouw verzorging snel weer volledig verzorgd is. Kijk snel in ons assortiment of de onderdelen die jij zoekt, ertussen zitten, en bestel deze vandaag nog.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!