Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Vestel onderdelen

Kies jouw Vestel apparaat

Vestel onderdelen

Vestel, opgericht in 1983 in Manisa, Turkije, is uitgegroeid van een klein bedrijf dat radio's produceerde tot een van de grootste producenten van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten in Europa. Onderdeel van de Zorlu Holding, begon Vestel met de productie van televisies in de late jaren '80 en heeft sindsdien zijn productaanbod uitgebreid naar een breed scala aan huishoudelijke apparaten en elektronica. Het bedrijf staat bekend om zijn inzet voor technologische innovatie en duurzaamheid, met een sterke focus op energie-efficiëntie en milieuvriendelijke technologieën.

Vestel Group, onderdeel van Zorlu Holding, is een omvangrijk conglomeraat dat diverse merken en producten beheert. Veel van hun televisies worden geproduceerd onder gelicenseerde merknamen zoals Toshiba, Hitachi, Polaroid, JVC, Bush, en Alba. Daarnaast heeft Vestel ook een aantal eigen merknamen zoals Regal, Finlux, en Vestfrost.

Vestel magnetron onderdelen

Het kan frustrerend zijn als je magnetron het plotseling begeeft net wanneer je het nodig hebt. Gelukkig hebben we bij Fiyo een breed assortiment aan onderdelen voor Vestel magnetrons. Van draaiplateaus tot magnetronlampjes, bij ons vind je kwalitatieve vervangingsonderdelen. Vergeet niet het typenummer van je apparaat te controleren, dat je meestal aan de binnenzijde van de deur of aan de achterkant vindt, zodat je zeker weet dat het onderdeel past.

Vestel vaatwasser onderdelen

Een vaatwasser die kuren vertoont, kan de routine in je huishouden flink verstoren, als je eenmaal een vaatwasser gewend bent kan je eigenlijk niet meer zonder. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste onderdelen, zoals sproeiarmen, filters of afvoerpompen, om je Vestel vaatwasser weer perfect te laten draaien. De meeste typenummers vind je aan de rand van de deur als je deze opent.

Vestel wasdroger onderdelen

Zul je net zien, het is buiten slecht weer, je hebt net een volle wasmachine met was gedraaid en je wasdroger doet plots niet meer. Een niet goed werkende wasdroger zorgt voor een grote stapel natte wasgoed. Of je nu een nieuwe deurschakelaar, een filter of een condensor nodig hebt, wij bieden je de oplossing. Het typenummer van je Vestel wasdroger vind je meestal aan de binnenkant van de deur of achter de serviceklep.

Vestel wasmachine onderdelen

Laat een defecte wasmachine je dag niet verpesten. Van deurafdichtingen tot koolborstels, we hebben alle onderdelen die je nodig hebt om je Vestel wasmachine weer soepel te laten lopen. Controleer het typeplaatje, vaak geplaatst achter de deur of aan de zijkant van de machine, om het juiste onderdeel te vinden.

Bij Fiyo begrijpen we hoe belangrijk het is om je apparaten in topconditie te houden. Daarom bieden we niet alleen een breed assortiment aan originele en alternatieve Vestel onderdelen, maar zorgen we ook voor snelle levering en uitstekende klantenservice. Zo kun je snel weer verder met je dagelijkse routine, ondersteund door goed werkende huishoudelijke apparaten.

Is je apparaat kapot en weet je niet zeker welk onderdeel je nodig hebt? Geen zorgen, onze klantenservice staat klaar om je te helpen met advies en ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat je apparaat weer als nieuw werkt. Kies voor duurzaamheid en gemak, kies voor Fiyo.

Vestel onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis ✔ Ook veilig achteraf betalen ✔ Sinds 1978 jouw specialist