Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Vlakschuurmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw vlakschuurmachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Altijd de vlakschuurmachine bij de hand

De klassieke en betrouwbare schuurmachine voor bijna elke klus blijft toch wel de vlakschuurmachine. Simpelweg een schuurpapiertje erop zetten en jij kunt aan de slag. Verfresten en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en je bereikt met fors wat flexibiliteit elk plekje, behalve misschien waar een deltaschuurapparaat beter bij kan. Maar voor een redelijk precies resultaat en flexibele bewegingsvrijheid gaat er uiteindelijk bijna niets boven de klassieke vlakschuurmachine. Dat weet jij ook, en daarom ben je er ongetwijfeld heel erg zuinig op.

Wanneer de schuurmachine kapot is

Maar ook de meest robuuste vlakschuurmachine modellen van elk topmerk gaan niet eeuwig mee. Er kan eens wat verslijten, afbreken, kwijtraken. Dan hoef je niet meteen een nieuw schuurapparaat te kopen. Kijk gewoon bij de compleetste gereedschap onderdelen webshop van Nederland, Fiyo, of het gewenste onderdeeltje niet gewoon bij ons te bestellen is. Even handig vervangen en jouw vertrouwde schuurapparaat kan er weer jaren tegen.

Welke schuurmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke vlakschuurapparaat, moet je eerst even op het merk van jouw schuurmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw vlakschuurmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!