Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Wandbewerkingsgereedschap onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw wandbewerkingsgereedschap

Of kies een categorie
Alle wandbewerkingsgereedschap merken (van a t/m z)

Muurbekleding is meer dan enkel behangen

Een goede muurbekleding is wel wat meer werk dan gewoon even een behang plakken. Veel mensen laten een muurlaag aanbrengen door een professional, maar jij kunt dat natuurlijk zelf. Gewoon een kwestie van het juiste gereedschap in huis hebben. Wandbewerkingsgereedschap is er in veel variaties en voor veel verschillende toepassingen, maar als je er goed voor zorgt en netjes onderhoudt, is het breed en veelzijdig inzetbaar. Dus jij bent vanzelfsprekend zuinig op jouw muurbekleding gereedschap!

Wanneer er toch wat kapot is

Met goed onderhoud kun je de levensduur van de meeste apparaten flink verlengen, maar niets gaat eeuwig mee op enkel goed onderhoud, helaas. Dus kan er wel eens een handige accessoire voor jouw muurbekledingsklus kapot gaan of kwijtraken. En die had jij nu natuurlijk nét nodig... Voor opzetstukken, andere accessoires, en een aantal handig te vervangen onderdelen, ben je bij Fiyo aan het juiste adres. Je hoeft enkel het juiste product bij het juiste merk te selecteren en enkele muiskliks later sturen we het zo snel mogelijk naar jou op. Superhandig!

Onderdelen, accessoires en onderhoud

Naast verschillende onderdelen voor jouw muurgereedschap hebben we ook een breed assortiment aan accessoires waarmee je nog meer uit jouw apparaat kunt halen. Van bijvoorbeeld een handig extra borstel tot een andere adapter, kunnen we jou toch wel aanraden om ook een kijkje te nemen bij deze handige aanvullingen waarmee jij het meeste uit jouw apparaat haalt. En ook voor het nodige onderhoud en veilig gebruik van uw apparaat kun je in onze webshop wel het nodige vinden. We sturen het met alle liefde allemaal in één pakket naar jou op zodat je het allemaal tegelijk ontvangt en meteen aan de slag kunt!

Welk wandgereedschap heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke muurbekledingsgereedschap, moet je eerst even op het merk van jouw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw apparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer