Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Wasdroger onderdelen

Alle wasdroger merken (van a t/m z)
Alle onderhoudsproducten en onderdelen voor uw wasdroger bestel je natuurlijk bij Fiyo

Alles voor jouw wasdroger

De wasdroger: jouw beste vriend bij de was. Dit apparaat staat in veel huishoudens naast of op de wasmachine, omdat het wel zo handig is om direct na het wassen de was in de wasdroger te doen. Even een knopje indrukken en de wasdroger zorgt voor jou dat de was uiteindelijk droog wordt. Geen geklungel met het droogrek of afhankelijk zijn van het weer om de was aan de waslijn te drogen: de wasdroger werkt het hele jaar door om jouw was te drogen.

Wasdroger kapot?

Maar dan... Je hebt net een was gewassen en wil deze graag snel droog hebben. Of je hebt geen plek om bijvoorbeeld grote lakens te drogen. Een wasdroger is echt een onmisbaar apparaat in ieder huis. Het kan dan ook erg vervelend zijn wanneer een wasdroger onderdeel stuk gaat. Bij Fiyo hebben we veel droger onderdelen op voorraad. Denk aan onderdelen van de wasdroger als de v snaar, de aandrijfriem of de filter. We hebben meerdere merken in huis waaronder Bosch, Aeg en Whirlpool. De meest voorkomende types zijn de Aeg lavatherm 55400, Bosch wtl 5200 en Whirlpool amw 520 ix.

Welk wasdroger heb ik?

Het type- of modelnummer kun je vinden op het typeplaatje van de wasdroger. Bij de meeste wasdrogers zit het typeplaatje achter de deur. Vergeet niet bij het scharnier te kijken. Hij kan ook aan de voorkant of juist aan de achterkant zitten. Gewoon in het zicht, of achter een klepje dat je eerst moet openen. Vind je het dan nog niet, dan kan hij ook in de buurt van de de pomp filter zitten. Het nummer bestaat uit meerdere cijfers en letters. Zodra je het gevonden hebt kun je het selecteren in de linker kolom van deze pagina. Daarna verschijnen de droger onderdelen die geschikt zijn voor jouw droger.

Wasdroger onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!