Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Waterkoker onderdelen

De waterkoker, jouw handige maatje

Even vlug warm water nodig voor een kop thee, of om oploskoffie of een kop soep te maken? De waterkoker is een trouw maatje in veel keukens. Even vullen, een simpele klik, borrelend water - ben jij ook zo dol op dat 'klak'-geluid dat een waterkoker maakt wanneer hij klaar is? Van eenvoudige goedkope modellen tot luxe designer waterkokers, in bijna elk huishouden is er minimaal één terug te vinden. Ook op werkplaatsen, op bureaus en op de camping of op volkstuintjes is de waterkoker een trouw vriendje dat meestal jarenlange vertrouwde dienst levert. Pas wanneer hij niet meer naar behoren functioneert, merk je eigenlijk hoe vaak je de waterkoker gebruikt. Natuurlijk is dan een kop water relatief snel op te warmen met de magnetron, maar toch: gaat die magnetron-piep boven die waterkoker-klak?

Waterkoker onderdelen

Is jouw waterkoker kapot of zoek je accessoires voor jouw waterkoker? Geen paniek, en je hoeft ook niet onmiddellijk naar de winkel te rennen voor een nieuwe. In veel gevallen is het probleem prima te verhelpen door een onderdeel te vervangen. Klik daarom snel door ons assortiment. Voor verschillende merken en types waterkoker hebben wij een uitgebreid assortiment aan vervangende onderdelen. Zit je merk, je type waterkoker of het gewenste onderdeel niet in ons online aanbod? Neem dan zeker ook even contact op met onze service desk met jouw vraag, want we kunnen via onze leveranciers vaak nog meer onderdelen bestellen dan wat online beschikbaar is. Dus: mis jij de vertrouwde waterkoker-klak, niet getreurd... Bestel dan snel jouw onderdeel, het is zo gebeurd!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!