Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Westinghouse onderdelen

Kies jouw Westinghouse apparaat

Westinghouse Onderdelen

Westinghouse is een merk dat al jaren bekend staat om zijn betrouwbare huishoudelijke apparaten. Van de keuken tot de wasruimte, Westinghouse biedt een breed scala aan apparaten die het dagelijkse leven makkelijker maken. Maar wat doe je als een van je trouwe apparaten een mankement vertoont? Gelukkig is het vervangen van Westinghouse onderdelen vaak een duurzamere en voordeligere oplossing dan het aanschaffen van een nieuw apparaat.

De kern van duurzaamheid: repareren boven vervangen

Voor je Westinghouse afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser, wasdroger of wasmachine kun je bij Fiyo terecht voor alle onderdelen die je nodig hebt om je apparaat weer als nieuw te maken. Of het nu gaat om een filter voor je afzuigkap, een draaiplateau voor je magnetron, een bakplaat voor je oven, een bestekmandje voor je vaatwasser, een deursluiting voor je wasdroger, of een deurrubber voor je wasmachine, wij hebben het allemaal.

Het vinden van het juiste onderdeel voor je Westinghouse apparaat is eenvoudig dankzij het typenummer. Dit nummer is uniek voor elk model en zorgt ervoor dat je precies het Westinghouse onderdeel krijgt dat bij jouw apparaat past. Voor de meeste apparaten vind je dit nummer op een typeplaatje of sticker die vaak enigszins verstopt zit op het apparaat zelf​​.

Waarom kiezen voor Fiyo?

Bij Fiyo begrijpen we hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te hebben voor het onderhouden en repareren van je huishoudelijke apparaten. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan originele en alternatieve Westinghouse onderdelen, maar ook de kennis en ondersteuning die je nodig hebt om de reparatie succesvol uit te voeren. Met onze instructievideo’s en deskundige klantenservice sta je er nooit alleen voor .

Daarnaast is het repareren van apparaten een keuze voor duurzaamheid. In plaats van bij te dragen aan de afvalberg door werkende apparaten weg te gooien, kies je ervoor om te investeren in de levensduur van wat je al hebt. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet.

Bestellen bij Fiyo: eenvoudig, snel, betrouwbaar

Het bestellen van de juiste onderdelen bij Fiyo is zo gepiept. Met slechts een paar klikken selecteer je het gewenste onderdeel, voer je je gegevens in en kies je een betaal- en verzendoptie. Voor veel onderdelen geldt dat als je vandaag bestelt, je bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Zo kun je snel weer genieten van je volledig functionerende Westinghouse apparaat .