Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Whirlpool onderdelen

Whirlpool onderdelen en accessoires

Alle onderdelen van Whirlpool

Is je Whirlpool apparaat kapot? Door onze sterke samenwerking met Whirlpool kun je bij ons terecht voor alle Whirlpool onderdelen. Naast de onderdelen die Whirlpool zelf uitbrengt leveren wij ook imitatie onderdelen tegen messcherpe prijzen. Wel selecteren wij zelf de onderdelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen.

Het juiste onderdeel bij jouw Whirlpool apparaat

Alle beschikbare onderdelen staan helder gecategoriseerd. De eenvoudigste manier om de juiste onderdelen voor jouw apparaat te vinden is door hierboven eerst jouw apparaat te selecteren. Zo kom je terecht op een pagina waarop je alle onderdelen voor, bijvoorbeeld, Whirlpool wasmachines vindt. Natuurlijk is het belangrijk dat je de onderdelen koopt die specifiek voor jouw model (typenummer) geschikt zijn. Welk model Whirlpool apparaat jij bezit vind je terug op de sticker op jouw apparaat. Je typenummer kun je vervolgens terugvinden in de linkerkolom op de pagina. Stel, je hebt een Whirlpool AMW 520 IX inbouwmagnetron of een Whirlpool DWH b00 vaatwasser, dan gebruik je jouw typenummer (bijvoorbeeld amw 520 ix) om de onderdelen voor jouw specifieke apparaat te vinden.

De historie van Whirlpool

Whirlpool bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. Het bedrijf begon in 1911 met de productie van elektrische was- en wringmachines met motoraandrijving. Door de jaren heen breidt het merk Whirlpool zich sterk uit en koopt diverse andere bedrijven op. Daardoor weet Whirlpool een compleet assortiment aan huishoudelijke apparaten te ontwikkelen. Inmiddels is het merk zover dat ze in 2009 hebben aangekondigd de doelstelling te hebben om voor 2015 al hun elektrische apparaten bedienbaar te maken met elektronische netwerken. Zo kan je over een paar jaar zo maar eens je wasmachine aanzetten met behulp van je smartphone.

Onderdelen van Whirlpool nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!