Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Zanussi onderdelen

Zanussi onderdelen en accessoires

Alles van Zanussi

In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens en al snel ontwikkelde hij een reeks innovatieve producten. In de jaren ‘50 groeide het bedrijf onder leiding van Antonio's zoon uit tot 300 werknemers en stonden de innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak. Voor ons reden om alle onderdelen van dit merk in huis te halen, bijvoorbeeld een bovenkorfwiel, een filter en een groentebak. Deze zijn geschikt voor onder andere de vaatwasser, koelkast en diepvries van Zanussi. Er is vooral veel vraag naar de Zanussi Rubinjo 1200, Zanussi ZDT200 en de Zanussi ZTE 220.

Welk Zanussi apparaat heb ik?

Voordat je de onderdelen van Zanussi kunt bestellen raden wij je aan om het typenummer van jouw Zanussi apparaat bij de hand te nemen. Dit nummer (ook wel E-nummer genoemd) bestaat uit een reeks cijfers en letters, te vinden op de typesticker of het typeplaatje van het apparaat. Meestal zit dat aan de onder- of achterkant van het apparaat. In het geval van de vaatwasser, koelkast en diepvries kan je het ook aantreffen aan de binnenkant van de deur. Gevonden? Klik dan op het nummer aan de linker kant van deze pagina. Alleen de onderdelen van Zanussi die bij jouw apparaat passen blijven dan over.

Zanussi onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!