Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bison lijm

Kies jouw Bison apparaat

Bison lijm en kitten bij Fiyo

Wanneer je denkt aan lijmen of kitten, is de kans groot dat je direct aan Bison denkt. Met een naamsbekendheid die bijna 100% is, staat Bison al decennia lang aan de top in de wereld van lijm- en kitproducten. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional; Bison biedt voor elke klus de juiste oplossing. En het mooie is, voor veel van jouw Bison benodigdheden kun je terecht bij Fiyo!

Kwaliteit en innovatie: het handelsmerk van Bison

Bison is synoniem aan kwaliteit en innovatie. Hun toewijding aan kwaliteit wordt ondersteund door een strikt kwaliteitsborgingssysteem, dat voldoet aan de normen van ISO 9001. Dit betekent dat vanaf het moment dat de grondstoffen binnenkomen tot het eindproduct dat jou bereikt, alles volgens strikte procedures verloopt. Hierdoor ben je verzekerd van producten die niet alleen voldoen aan je verwachtingen maar deze zelfs overtreffen.

Duurzaamheid: een kernwaarde van Bison

Bison begrijpt dat duurzaamheid meer is dan een modewoord; het is een noodzaak. Met hun duurzaamheidsprogramma 'We Care' tonen ze hun toewijding aan het milieu, de samenleving, en de mensen. Van verantwoorde sourcing van grondstoffen tot duurzame productieprocessen en het bevorderen van het welzijn van medewerkers en de gemeenschap; Bison zet zich in voor een groenere en meer verantwoorde toekomst.

Onderdeel van Bolton Adhesives

Als trotse lid van de Bolton Adhesives familie, staat Bison naast gerenommeerde merken zoals UHU, Griffon, en Air Max. Dit partnerschap versterkt Bison's positie in de markt en zorgt voor een nog breder assortiment van hoogwaardige lijmen en kitten voor elke situatie.

Waarom Bison producten kiezen bij Fiyo?

Bij Fiyo begrijpen we het belang van het hebben van de juiste tools en materialen voor je projecten. Of je nu op zoek bent naar een sterke lijm voor papier, hout, metaal of plastic, of een betrouwbare kit voor je volgende klus, Fiyo's assortiment van Bison producten heeft wat je nodig hebt.