Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Ladyshave onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw ladyshave apparaat

Jouw meest persoonlijke apparaat: de Ladyshave

Veel intiemer dan dit apparaat wordt het (bijna) niet: de ladyshave. Dit specialistische scheerapparaat voor de vrouwelijke vormen ontbreekt bij weinig dames in de badkamerkast. Op de belangrijkste momenten vertrouw je volledig op de ladyshave om je bij te staan in de nauwkeurige ontharing. Iets waar maar weinigen het apparaat dankbaar om zijn, want de meeste mensen onderhouden hun ladyshave zeer slecht. Dit trouwe apparaatje moet met enige regelmaat gereinigd worden, en ook de koppen vervang je beter voor ze bot beginnen te worden: dit bespaart de electromotor van het apparaat, zodat de ladyshave langer meegaat. Want je moet er toch niet aan denken dat dit trouwe intieme kameraadje je in de steek laat op net dát ene cruciale moment!

Ladyshave onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag bij het bestellen van de juiste ladyshave onderdelen of accessoires. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!