Polijstmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw polijstmachine

Als gewoon poetsen niet meer werkt, moet je polijsten

Vuil bestaat in allerlei soorten en varianten. Er is dwarrelend vuil, liggend vuil, aangekoekt vuil en echt vástzittend vuil. Hoe vaster het vuil zit, hoe lastiger het schoon te maken is - daar komen immers kracht, hitte, ingewikkelde schoonmaakmiddelen en allerlei trucs van je grootmoeder bij kijken. Tenminste, tenzij je een polijstmachine hebt. Deze krachtpatsers slijpen in feite met hun krachtige schoonmaakpads het vuil zo uit je vloer. Moet je je voorstellen dat je dat met de hand had moeten verwijderen, met een borstel of een dweil? Dat was je in geen honderd jaar gelukt. Toch verdraaid handig, zo'n polijstmachine. Tenminste: zolang je deze netjes onderhoudt en regelmatig de pads vernieuwd. Dit zorgt er al voor dat de motor minder hard hoeft te werken voor hetzelfde resultaat zodat je lang plezier kan houden van je polijster. Want anders wordt het op een bepaald moment toch de borstel.... brrr!

Polijstmachine onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer