Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tefal onderdelen

Tefal onderdelen en accessoires

Tefal onderdelen

Omstreeks 1954 experimenteerde een Franse ingenieur met het binden van aluminium aan teflon. Zo werd het mogelijk om pannen in aluminium te produceren, die een teflon anti-aanbaklaag hadden. De uitvinder, Marc Grégoire, startte daar een bedrijf in, dat "Tefal" ging heten. De bedrijfsnaam komt af van de eerste lettergreep van deze materialen: Tef-lon en Al-uminium. Tegenwoordig is Tefal onderdeel van de Groupe SEB, net als verschillende andere topmerken op het gebied van keuken electronica en -gerei.

Zoek je Actifry?

Tefal is ook producent van een innovatief keukenapparaat: Actifry. Daarmee kun je frituren en meer, op basis van lucht. Als je onderdelen voor dit apparaat zoekt, kijk dan eens in ons Actifry onderdelen assortissement.

Welk Tefal model heb ik?

Op het typeplaatje van jouw Tefal apparaat staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om de juiste onderdelen van het Tefal apparaat te vinden. Bij sommige apparaten van Tefal zit het typeplaatje aan de achterkant. Het juiste nummer is het type- of modelnummer, en NIET het serienummer. Dit nummer bestaat uit (een combinatie van) letters en/of cijfers die soms gescheiden zijn door een streepje (-) of een schuine streep (/). Als je het nummer hebt gevonden dan kun je het in de linker kolom van deze pagina selecteren. Je ziet dan alleen nog de onderdelen die bij jouw Tefal machine passen.

Tefal onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!