Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tondeuse onderdelen

Kies het merk van jouw tondeuse

Tondeuse of trimmer, het verschil

Een trimmer is een klein, handzaam apparaat waarmee gedetailleerde bewerkingen aan het haar uitgevoerd kunnen worden. Een tondeuse daarentegen is een groter apparaat met een sterkere motor. De tondeuse is echt bedoeld voor het afscheren van dik en lang haar, zoals hoofdhaar of baardhaar. De tondeuse gebruik je dus vooral voor bijvoorbeeld het deels of volledig afscheren van hoofdhaar. De lengte waarop je het haar wil scheren bepaal je met de verschillende opzetstukken, zoals een opzetkam. Met een tondeuse kun je ook het haar vloeiend laten oplopen, door onderaan te beginnen met een klein opzetkammetje en een steeds grotere opzetkam naarmate je verder naar boven aan het scheren bent.

Wanneer gebruik je een tondeuse?

Advies: gebruik zeker geen trimmer als je grote lokken haar af wil scheren. Tondeuses zijn krachtiger en speciaal voor dit soort scheerapparaten bedoeld. Ook kan een tondeuse het lange haar veel beter verwerken. We raden overigens echt af om grote lokken haar te scheren met een haartrimmer. Trimmers zijn namelijk een stuk minder krachtig dan tondeuses. Daarnaast kan een trimmer ook het lange haar niet goed verwerken en bestaat de kans dat de trimmer aan het haar gaat trekken. Of het nu je eigen haar of haar van een klant is; dit is iets wat je wil vermijden. Het voelt niet fijn en gaat ten koste van de levensduur van je haartrimmer.

Tondeuse onderdelen, opzetstukken en accessoires

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende opzetkammen voor je tondeuse, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons tondeuse onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je tondeuse zoekt erbij zit. We leveren al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!