Tondeuse onderdelen

Kies het merk van jouw tondeuse

Tondeuse of trimmer, het verschil

Een trimmer is een klein, handzaam apparaat waarmee gedetailleerde bewerkingen aan het haar uitgevoerd kunnen worden. Een tondeuse daarentegen is een groter apparaat met een sterkere motor. De tondeuse is echt bedoeld voor het afscheren van dik en lang haar, zoals hoofdhaar of baardhaar. De tondeuse gebruik je dus vooral voor bijvoorbeeld het deels of volledig afscheren van hoofdhaar. De lengte waarop je het haar wil scheren bepaal je met de verschillende opzetstukken, zoals een opzetkam. Met een tondeuse kun je ook het haar vloeiend laten oplopen, door onderaan te beginnen met een klein opzetkammetje en een steeds grotere opzetkam naarmate je verder naar boven aan het scheren bent.

Wanneer gebruik je een tondeuse?

Advies: gebruik zeker geen trimmer als je grote lokken haar af wil scheren. Tondeuses zijn krachtiger en speciaal voor dit soort scheerapparaten bedoeld. Ook kan een tondeuse het lange haar veel beter verwerken. We raden overigens echt af om grote lokken haar te scheren met een haartrimmer. Trimmers zijn namelijk een stuk minder krachtig dan tondeuses. Daarnaast kan een trimmer ook het lange haar niet goed verwerken en bestaat de kans dat de trimmer aan het haar gaat trekken. Of het nu je eigen haar of haar van een klant is; dit is iets wat je wil vermijden. Het voelt niet fijn en gaat ten koste van de levensduur van je haartrimmer.

Tondeuse onderdelen, opzetstukken en accessoires

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende opzetkammen voor je tondeuse, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons tondeuse onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je tondeuse zoekt erbij zit. We leveren al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer