Mijn koffiezetapparaat typenummer vinden

Een lekker vers kopje koffie: voor de een is het genieten, voor de ander praktisch een levensbehoefte. Een goed werkend koffiezetapparaat dat echt lekkere koffie bereidt is daarom een waardevol en gekoesterd apparaat. Hieronder geven we enkele onderhouds- en reparatietips voor jouw koffiezetapparaat.

Onderdeel vervangen

Moet er iets vervangen worden? Dan kun je bij ons de benodigde koffiezetapparaat onderdelen bestellen. Vandaag voor 22:00u besteld? Dan krijg je het waarschijnlijk morgen al thuisbezorgd!Afvoerventiel vervangen (video)

Het afvoerventiel is verantwoordelijk voor de afvoer van het restwater nadat jouw koffie bereid is. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe je snel, veilig en eenvoudig het afvoerventiel van jouw koffiezetapparaat vervangt:

26-2-2016 | Lees meer...Maalwerk vervangen (video)

Met het maalwerk worden de bonen in jouw luxe koffiezetapparaat vermalen zodat er een lekker kopje koffie van gezet kan worden. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe je snel, veilig en eenvoudig het maalwerk van jouw koffiezetapparaat vervangt:

26-2-2016 | Lees meer...Pomp vervangen (video)

Vanzelfsprekend heb je geen lekker kopje koffie als de waterpomp van jouw koffiezetapparaat niet werkt. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe je snel, veilig en eenvoudig de pomp van jouw koffiezetapparaat vervangt:

26-2-2016 | Lees meer...Zetgroep vervangen (video)

De zetgroep is een essentieel onderdeel van jouw koffiezetapparaat. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe je snel, veilig en eenvoudig de zetgroep van jouw koffiezetapparaat vervangt:

26-2-2016 | Lees meer...Hoe werkt een koffiezetapparaat?

Om een koffiezetapparaat goed te onderhouden of te repareren is het belangrijk iets meer van de werking ervan te begrijpen. Een historisch overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van koffiezetapparaten:

2-1-2015 | Lees meer...Senseo ontkalken

Eens in de drie maanden dient je jouw Senseo koffiezetapparaat te ontkalken. Hierdoor gaat deze langer mee en zal jouw koffie lekker smaken. Je weet niet hoe je een Senseo moet ontkalken? Lees hier hoe:

19-12-2014 | Lees meer...

Zodra je de oorzaak hebt gevonden en het probleem blijkt veroorzaakt te worden door een defect onderdeel, dan kan je hier direct jouw benodigde koffiezetapparaat onderdelen bestellen. Ook bijvoorbeeld Siemens koffiezetapparaat onderdelen.